Erfaring:

POCOS har gennem årene været involveret i mere end 650 projekter, som omfatter kajstrækninger i mere end 95% af de danske erhvervshavne. www.danskehavne.dk

Teknik:

POCOS beregner normalt anlæggene i henhold til de gældende DS/EN standarder (www.ds.dk) og/eller de norske DNVGL standarder (rules.dnvgl.com/servicedocuments/dnv). Vi har også indgående kendskab til andre internationale standarder for området. Kontakt os derfor gerne, hvis der er specielle tekniske krav til jeres projekt.

Produkter:

POCOS kan levere alle produkter til brug for udskiftning af eksisterende anlæg og/eller opsætning af nye anlæg til korrosionsbeskyttelse. Hvis du er i tvivl om, hvilke produkter eller hvilken metode du skal anvende, så kontakt os gerne for råd og vejledning. Du kan finde en liste over vores standard offeranoder (GACP) her.

Vi kan desuden levere en lang række specialproducerede anoder efter nærmere aftale.

Montagemetoden er som standard med u-bøjler og fladjernsbeslag, men vi kan også levere andre montagemetoder til direkte på-svejsning efter behov.

Kontakt os gerne om mulighederne for beskyttelse og/eller vedligeholdelse af dine kajanlæg. 

Kontakt POCOS og få en uforpligtende snak

Vi er eksperter indenfor korrosionsbeskyttelse og tilstandsvurdering af havne, korrosionsbeskyttelse af ståltanke i jord og i brandbiler.

Har du spørgsmål til korrosionsbeskyttelse, så kontakt os gerne.

https://pocos.dk/wp-content/themes/Yacht%20theme/yachtsailing