Industri

Erfaring:

POCOS beskæftiger sig med en lang række forskellige individuelle løsninger til korrosionsbeskyttelse inden for industrien. Vores primære opgaver er inden for kraftværker, tanke i jord og brandbiler. Vi har også løst opgaver indenfor spildevandssektoren og store solcelleanlæg.

Opgaverne i industrien kræver ofte individuelle løsninger, så kontakt os gerne om mulighederne for korrosionsbeskyttelse og/eller vedligeholdelse af dine nuværende installationer.

 

Teknik:

POCOS beregner normalt anlæggene i henhold til de gældende DS/EN standarder (www.ds.dk) og/eller de norske DNVGL standarder (rules.dnvgl.com/servicedocuments/dnv). Vi har også indgående kendskab til andre internationale standarder for området. Kontakt os derfor gerne, hvis der er specielle tekniske krav til jeres projekt.

Produkter:

POCOS kan levere alle produkter til katodisk beskyttelse, herunder påtrykt strøm ( ICCP) og offeranoder (GACP) bestående af enten aluminium, zink eller magnesium anoder. Anoderne kan leveres med eller uden backfill.

Kontakt os gerne om mulighederne for beskyttelse eller vedligeholdelse af dit anlæg.

Kontakt POCOS og få en uforpligtende snak

Vi er eksperter indenfor korrosionsbeskyttelse og tilstandsvurdering af havne, korrosionsbeskyttelse af ståltanke i jord og i brandbiler.

Har du spørgsmål til korrosionsbeskyttelse så kontakt os gerne.

https://pocos.dk/wp-content/themes/Yacht%20theme/yachtsailing